27 Mar, 2015
Besedilo

IZPOSTAVLJENI SONCU

 

RAZSTAVA DIJAKOV SŠOF V PIRANU

 

DIJAKI SŠOF V PLANICI

Srednja šola za oblikovanje in fotografijo Ljubljana se je vključila v projekt, v okviru katerega obiskujemo tekme svetovnega pokala v zimskih športih. Na športnih prireditvah intervjuvamo domače in tuje športnike, pišemo reportaže, znane in malo manj znane Slovence sprašujemo po vtisih s prireditev in anekdotah. Gradivo pozneje objavimo v šolski reviji R5 in na šolskih spletnih straneh. K sodelovanju smo bili povabljeni tudi kot uradni fotografi dogodka.

Letos smo se povezali s Smučarsko zvezo Slovenije in se dogovorili, da zanje pripravimo priložnostno revijo. Naslov revije bo 248 metrov in pol, kot je znašal najdaljši polet letos v Planici. Z njo želimo obeležiti prenovo planiške letalnice in počastiti planiški praznik

Foto: Anže Malovrh, dijak SŠOF

/ kontakt

Naslov:
Gosposka ulica 18,
1000 Ljubljana
Telefon: 01 242 87 62
Elektronska pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

/ šolska revija

  • Letnik X / dvojna št. / junij 2014
  • Letnik X / dvojna št. / junij 2014
  • Letnik X / dvojna št. / junij 2014

/ tečaj risanja figure

Vabimo vas k vpisu v izpopolnjevalni tečaj risanja figure.

Razpis tečaja

 

/ likovni natečaj za osnovne šole

Poročilo komisije

Komisija v sestavi učiteljev strokovnih predmetov Srednje šole za oblikovanje in fotografijo Ljubljana je na podlagi prispelih likovnih del izbrala 11 najboljših, ki so jih izdelali: Anja Vešligaj, Dora Dacar, Ema Koželj, Fedja Kovič, Lara Škufca, Luka Rep, Luna Woelle, Patricija Pirc, Rilind Beqolli, Vid Rigler, Zala Racman.

Več >>>