sl SL

 

Strokovno-teoretični predmeti na umetniški gimnaziji – likovna smer so:

 

Izobraževalni program likovne gimnazije ponuja tudi dodatne izobraževalne dejavnosti: enotedenski pouk v dislociranih enotah (Bovec, Hruševica, Osilnica ob Kolpi), strokovna potovanja v Italijo, Francijo, Španijo, enodnevne izlete po slovenskih pokrajinah. Druga področja, med njimi tudi strokovna, pa so dostopna z obveznimi izbirnimi vsebinami. Vsako leto organiziramo risarski tečaj, risanje človeške figure po modelu in tečaj risanja arhitekturnih stavb na terenu.

Kot dopolnitev pouka strokovnih predmetov dijaki redno obiskujejo različne likovne razstave in so ob različnih priložnostih, npr. v okviru informativnih dni ali ob preglednih razstavah, tudi sami razstavljalci svojih del.

<  GIM – LS   |   IZDELKI >

 

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info