sl SL

 

PRAKTIČNO IZOBRAŽEVANJE V DELOVNEM PROCESU (PIDP/PUD)

Koordinatorka PIDP/PUD: Janja Nagode, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Praktičnega izobraževanja v delovnem procesu oz. delovne prakse se bodo v šolskem letu 2017/18 udeležili dijaki 2. in 3. letnikov programa tehnik oblikovanja in fotografski tehnik. Potekalo bo od 28. maja do 8. junija 2018, v obsegu 76 ur.

Obveznosti šole: Organizatorica praktičnega izobraževanja v delovnem procesu je Janja Nagode, ki bo dijakom razdelila pogodbe med šolo in delodajalcem, navodila za pripravo dnevnik in ocenjevalni obrazec ter pregledala dokumentacijo.

Obveznosti dijaka: Dijaki si delodajalca, pri katerem bodo opravljali praktično izobraževanje v delovnem procesu, izberejo sami ali pa jim pri tem pomaga šola. Delodajalcu prinesejo potrdilo o opravljenem zdravniškem pregledu in varstvu pri delu, napotnico študentskega servisa ter pogodbo. Med prakso izpolnjujejo dnevnik delovne prakse, ki ga prinesejo v šolo za pregled takoj po končanem praktičnem izobraževanju.

Delodajalec: Delodajalci izpolnjujejo člene, ki so določeni v dvopartitni pogodbi med delodajalcem in šolo. Na koncu praktičnega izobraževanja v delovnem procesu dijaku izplačajo nagrado.

Dijaki si bodo v času prakse izven šole pridobili koristne izkušnje: seznanili se bodo z organiziranostjo določenega podjetja, izkusili 8-urni delavnik, pridobili nova znanja in veščine ter vzpostavili prvi stik z delodajalci.

Obrazci:

PIDP/PUD - pogodba 2017/18

PIDP/PUD - ocenjevalni list

PIDP/PUD - navodila za mentorje

Navodilo za pripravo seminarske naloge PIDP/PUD

 

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info