sl SL

 

Neuradni rezultati šolskega tekmovanja Slovenščina ima dolg jezik

EKSTAZA SMRTI

Video z naslovom Ekstaza smrti po mnenju komisije zanimivo interpretira pesem. Ekipa dijakov je z dinamičnimi preskoki iz kadra v kader in močnimi barvnimi kontrasti šokantno predstavi pomen te pesmi. Kljub mladosti avtorjev je to zelo odraslo gledanje na probleme, kar je vsekakor vredno pohvale.
Komisija meni, da je film inovativen, mladostno speljan in si zasluži vstop v nadaljnje tekmovanje.

Šolska komisija:

mag.Art Sonja Lebedinec Radigues, prof.
Marko Gregorič, prof.
dr. Vita Žerjal Pavlin, prof.
Reni Babič, dijakinja 3. letnika fotografije

ZAPRTA VRATA

Video z naslovom Zaprta vrata je odlično posnet film. Pripravljena scena se ujema s tekstom in k samemu dogajanju ustreza tudi glasba. Kljub statični sceni so prehodi kadrov zanimivo in dinamično posneti.
Subtilnost bližnjih kadrov se nas je dotaknila, saj so enostavni, pa vendar globoki. Minimalni detajli raznih predmetov povedo ravno dovolj. Video zasluži vso pohvalo in vstop v nadaljnje tekmovanje.

Šolska komisija:

Mag.Art Sonja Lebedinec Radigues, prof.
Marko Gregorič, prof.
dr. Vita Žerjal Pavlin, prof.
Reni Babič, dijakinja 3. letnika fotografije

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info