22 Sep

 

V petek, 28. 11. 2014, je v času skupnih govorilnih ur potekal, sedaj že tradicionalni, vsakoletni božično-novoletni sejem. Na njem smo si lahko ogledali in kupili zanimive ter raznovrstne izdelke. Dijaki so tako pekli piškote najrazličnejših vrst in okusov, slaščice pa so bile ponujene v pisanih škatlicah, ročne izdelave. Prav tako smo se obiskovalci lahko okrepčali s sadnimi čaji v prikupnih lončkih z lepimi in prijetnimi mislimi. Vsekakor je bilo dobro poskrbljeno za vse okuse.

Poleg sladkih dobrot  so obiskovalci lahko občudovali ali kupili novoletne okraske in unikatne voščilnice, dijaki fotografije pa so se nam predstavili z avtorskimi fotografijami, ki jih je bilo mogoče tudi kupiti. Letos pa nas je obiskal tudi Božiček. Fotografiral se je z otroki ter tudi z vsemi, ki so mladi po srcu. Fotografije so bile natisnjene že v nekaj minutah, tako da je prav vsak lahko odšel domov z lepim spominom. Poleg dobre volje pa je naš dobri mož delil še piškote in prijazne misli.

Claudija Lepej, 2. d

»Letošnji sejem mi je bil bolj všeč kot lanski zaradi boljše organizacije ter tudi samega vzdušja na tem dogodku. Izdelki za bazar so bili skrbno izbrani, razvrščeni pa so bili glede na tematiko, kar je obiskovalcem omogočilo večjo preglednost, pestrost in seveda lažje nakupovanje. Tudi dijaki na stojnicah so bili zelo prijazni in komunikativni. Mislim, da je letošnji božično-novoletni dogodek vsekakor dobro uspel in zadovoljil različne okuse obiskovalcev.«

Tina Renko, 4. a

Fotografija: Lana Bregar, 2. d

Fotografija: Gal Huber, 2. d

Če si želite ogledati več fotografij, sledite povezavi: Bazar 2014

 

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info