Sreda, November 22, 2017
sl SL en EN

Četrti predmet poklicne mature je izdelek oziroma storitev in zagovor. Kandidat pripravlja izdelek samostojno v šolskem letu, v katerem opravlja poklicno maturo. Izpolnjene prijavnice za potrditev teme/naslova izdelka oddate mentorju do 1.12.2017. 

Vloga_za_odobritev_teme.pdf

Temo in mentorja potrdi Šolska maturitetna komisija. Ta določi tudi ostale pogoje in roke za začetek, dokončanje in oddajo izdelka. 

Za izdelavo Izdelka in zagovora mora imeti dijak vsaj tri korekture z mentorjem. Za dijake, ki so v šolskem letu 2017-18 vpisani v četrti letnik je zadnja korektura v tednu med 23.4. in 26.4.2018.

Datumi oddaje Izdelka in zagovora:

ZIMSKI ROK: 26. 1. 2018

SPOMLADANSKI ROK:

11. 5 .2018 – FOTOGRAFSKI TEHNIK

25.5. 2018 – GRAFIČNO OBLIKOVANJE, OBLIKOVANJE UPORABNIH PREDMETOV

MODNO OBLIKOVANJE – po dogovoru s profesorji 

JESENSKI ROK: 16. 8. 2018

Podkategorije

poklicna matura

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info