Sreda, November 22, 2017
sl SL en EN

 

Izvajamo naslednje programe:

TEHNIK OBLIKOVANJA /

Poklic grafičnega oblikovalca je zanimiv in omogoča delo ter zaposlitev na različnih vizualnih področjih.

Dizajn je vsepovsod in brez predmetnega sveta, ki ga je ustvaril človek, si življenja danes sploh ne znamo več predstavljati.

Te zanimajo moda, kultura oblačenja, ustvarjanje oblačil in modnih dodatkov? Pridruži se nam na oddelku modnega oblikovanja.

FOTOGRAFSKI TEHNIK //

Poklic fotografskega tehnika je zanimiv in privlačen. Ima široke možnosti delovanja na področju kulture, tehnike, medicine, obrti, množičnih medijev in oglaševanja.

UMETNIŠKA GIMNAZIJA – LIKOVNA SMER ///

Izobraževalni program umetniške gimnazije likovne smeri sestavljajo poleg splošnoizobraževalnih predmetov tudi likovni: risanje in slikanje, likovna teorija, predstavitvene tehnike, bivalna kultura, plastično oblikovanje, osnove varovanja kulturne dediščine in umetnostna zgodovina.

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info