Sreda, November 22, 2017
sl SL en EN
oblikovna-znaki-c3r.png

Poklic grafičnega oblikovalca je zanimiv in omogoča delo ter zaposlitev na različnih vizualnih področjih.

Preberi več >>>


Dizajn je vsepovsod in brez predmetnega sveta, ki ga je ustvaril človek, si življenja danes sploh ne znamo več predstavljati.

Preberi več >>>


Te zanimajo moda, kultura oblačenja, ustvarjanje oblačil in modnih dodatkov? Pridruži se nam na oddelku modnega oblikovanja.

Preberi več >>>


Poklic fotografskega tehnika je zanimiv in privlačen. Ima široke možnosti delovanja na področju kulture, tehnike, medicine, obrti, množičnih medijev in oglaševanja.

Preberi več >>>


Na izobraževanju za odrasle se lahko vpišete na izbrani program oblikovanja (grafično, industrijsko ali modno), fotografijo ali umetniško gimnazijo likovne smeri.

Preberi več >>>

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info