sl SL

 


Na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo Ljubljana v letošnjem šolskem letu razpisujemo mednarodni modni natečaj za najizvirnejšo kreacijo oblačila za valeto. Natečaj je odprt za vse dijake 8. in 9. razredov slovenskih osnovnih šol in za vse ostale kandidate stare od 13 do 15 let.

Vsi, ki si želite sodelovati, pošljite prijavnico z risbo svoje kreacije na našo šolo do 20. 2. 2019.
 

Glavna nagrada za najizvirnejšo idejo je realizacija kreacije: izdelava oblačila po skici na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo Ljubljana in predstavitev na manekenki v okviru naše tradicionalne modne revije, ki bo potekala 9. 5. 2019 ter povabilo na modno revijo za dve osebi.

Naslednjih pet najizvirnejših kreacij bo nagrajenih s povabilom za dve osebi na ogled modne revije Srednje šole za oblikovanje in fotografijo Ljubljana za dve osebi.

Prijavnica, razpis in pravnilnik so v priponki.

 

Prijavnica >>>

APPLICATION FORM >>>

Razpis natečaja >>>

Pravilnik >>>

 

 

 

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info