sl SL

 

6. december– od 18.00 - 19.30: Veliki novoletni koncert -  Dijaki dijakom v Ljudskem domu v Šentvidu. Razredi: 1. f in 1. g

7. december– novoletno druženje za zaposlene ob 18.30, restavracija Argentino. Prosim, da svojo udeležbo sporočite na elektronski naslov tajništva do torka, 4. decembra.

11. december – Cankarjevo tekmovanje ob 13.30

12. december– dan odprtih vrat ob 8.30.

Potrjeno je tudi, da  bo istočasno obisk predstavnikov sorodne šole iz Bratislave (trije učitelji), ki si bodo ločeno od skupine osnovnošolskih obiskovalcev ogledali šolo.  

13. december–šolsko tekmovanje iz angleščine za dijake 3. letnikov (6. in 7. ura na Roški, učilnica U6R)

14. december

  • novoletni sprejem upokojenih sodelavcev šole ob 15.30 v zbornici šole.
  • od 17. do 18.30 ure –  skupne govorilne ure in božično-novoletni sejem (Mensija Kurtović s sodelavci). Prosim, če poleg sejemskih aktivnosti opremite šolo tako, da si je mogoče ogledati aktualno produkcijo pri posameznih strokovnih predmetih. Ta bo zanimiva tako za starše, kot tudi za upokojene kolege, saj nekateri že leta niso bili na šoli.

18. december – obisk nekdanjega dijaka Anžeta Ermenca (generacija 2010/11, grafično oblikovanje): predstavitev študijske poti in dela v tujini; 8.30 do 10.00 v R1. Razredi: 2. a (Blaž de Gleria), 3. a (Saša Vitežnik Jelen, Aleksander Brezlan), 3. c (Mateja Cvelbar), 4. d (Betka Pohlin), 4. a (neobvezna udeležba).

19. december– kulturna prireditev ob državnem prazniku  samostojnosti in enotnosti – pripravlja Ivo Poderžaj s sodelavci

  • 1. izvedba ob 11.00 – za dijake, ki imajo pouk vKrižankah + 1. b (Tabor)

Pouk poteka do 10.10. Učitelji, ki boste imeli pouk 3. uro  se zberete z dijaki na dvorišču  Križank ob 10.30 in jih pospremite do Konservatorija za glasbo. 

  • 2. izvedba ob 12.30 za dijake, ki imajo pouk naRoški

Pouk poteka do 12.00. Učitelji, ki boste imeli pouk 5. uro  se zberete z dijaki ob 12.05 pred Roško in jih pospremite do Konservatorija za glasbo. 

Učitelji evidentirajte dijake in oddajte seznam razrednikom, razredniki pa zabeležite odsotnost v easistent. Udeležba je obvezna za dijake in učitelje. Po proslavi ni več pouka.

21. december– pouk od 1. -3. ure, nato ogled predstave Hlapci v Drami, zbor dijakov ob 10.45 pred vhodom v Dramo. Zakjluček koledarskega leta.

24. december– pouka prost dan.

25. december2. januar – božično-novoletne počitnice.

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info