Sreda, November 22, 2017
sl SL en EN

Risbe in skice, voščilnice, dekorativni darilni papir in vrečke, izdelki iz lesa, torbice, nakit, fotografije, fotogrami … To in še marsikaj na božično-novoletnem bazarju 2015!

Decembra je potekal zdaj že tradicionalni božično-novoletni sejem, ki ga organizira Dijaška skupnost SŠOF v sodelovanju z vodstvom šole in učitelji mentorji. Dijaki vseh letnikov pri rednem pouku in v prostem času izdelamo številne izdelke, ki jih nato razstavimo in prodajamo na sejmu. Ponudba je bila tudi letos raznovrstna – risbe in skice, voščilnice, dekorativni darilni papir in vrečke, izdelki iz lesa, torbice, nakit, fotografije, fotogrami  … Vsi izdelki odsevajo našo mladostno razposajenost in željo po oblikovanju ter ustvarjanju. Narejeni so s srcem, in prav zato gredo tudi dobro v prodajo. Izkupiček, ki je presegel naša pričakovanja, bomo porabili za prihajajoče dogodke, ki jih organiziramo mi – dijaki oblikovne šole.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem – našim staršem, profesorjem in drugim zaposlenim na šoli – ter vam kličemo: »Nasvidenje prihodnje leto!«

Rok Korenčan, 4. f

Fotografije z bazarja >>>

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info