Sreda, November 22, 2017
sl SL en EN

22.  do 26. september 2014

Dijaki  prvih letnikov so se  udeležili 3-dnevne spoznavne šole v naravi v Osilnici. Spremljali so jih razredniki ter profesorja športne vzgoje, koordinator in še dva spremljevalna profesorja. Nastanili smo se v Hotelu Kovač.
Dijakom smo pripravili predvsem športno-rekreativno dejavnosti. Že ob prihodu smo jih razdelili v šest skupin, tekmovali so za točke. Pomerili so se v plavalnih aktivnostih v pokritem bazenu, igrah Petra Klepca, kjer je prišel do izraza predvsem občutek za timsko sodelovanje, športnem plezanju, lokostrelstvu, hoji po traku, izvedli smo šolo veslanja v kajaku in kanuju na mirni vodi, tim bilding, orientacijo v naravi, vsaka skupina si je lahko izposodila kolo in se odpeljala do Mirtoviškega potoka. Opravili smo tudi 3-urni pohod po osilniških gozdovih in se udeležili dveh plačljivih dejavnosti, plezanja in adrenalinske hoje na višini v adrenalinskem parku in streljanja z barvnimi kroglicami. Pred zajtrkom smo izvajali jutranjo rekreacijo, po večerji so se dijaki družili s svojim razrednikom in se medsebojno spoznavali. Dijaki 1. d so imeli še predavanje iz domače slovstvene folklore in se seznanili, kako napisati publicistično poročilo ter reportažo (za objavo na šolskih spletnih straneh).

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info