Sreda, November 22, 2017
sl SL en EN

 

25. oktober – strokovna ekskurzija – Seaway – 2.b, 3.b

Spremljevalci: Lidija Pirc, Sandra Žeželj, Uroš Hohkravt, Jaka Jagrič

Kraj: Podjetje Seaway, blejski grad, Bled

Razreda 2. b in 3. b sta si ogledala podjetje Seaway, kjer so nam razkazali delo od začetne skice do končnega produkta. Izvedeli smo, kako poslujejo s strankami, kako pomembno je znanje tujih jezikov za delo v podjetju, ki posluje s tujino, dijaki so imeli veliko vprašanj glede samega procesa izdelave bark in projektiranja. Zanimalo jih je predvsem, katere programe uporabljajo za risanje, če še rišejo na roko in kakšen profil delavca iščejo.

Po ogledu podjetja smo se zapeljali na blejski grad, si ogledali staro tiskarno, arheološko razstavo in kratek film o zgodovini blejskega gradu.

Dijaki obeh razredov so se zelo izkazali in bili zelo zainteresirani predvsem za vodstvo v Seawayju.

 

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info