sl SL

 

Na naši šoli je 6. in 7. novembra potekalo 1. srečanje novega Erasmus+ projekta - Networking for Enterpreneurship (NET-ENT), vodilna šola je ŠCNG, sodelujejo pa še šole iz Helsinkov, Bilbaa in Glasgowa. V tem šolskem letu pripravljamo izobraževalni modul, ki bo vključeval marketing, oblikovanje in proizvodnjo. Prihodnje leto se bo začel izvajati pilotni projekt, pri katerem bodo sodelovali dijaki različnih smeri z vseh partnerskih šol.

Na tokratnem srečanju smo za načrtovanje doseganja ciljev projekta preizkusili tudi inovativno sodobno metodo v obliki delavnice, pri kateri se uporabljajo lego kocke. Naslednje srečanje bo marca 2018 v Španiji.

Foto: arhiv sšof Ljubljana

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info