Sreda, November 22, 2017
sl SL en EN

 

Srednja šola za oblikovanje in fotografijo Ljubljana
in
Rotary klub Ljubljana Center

razpisujeta

NATEČAJ ZA DRAŽBO DIJAŠKIH LIKOVNIH DEL

Spoštovani dijaki in mentorji – učitelji likovnih predmetov,

obveščamo vas, da nas je predsednik Rotary kluba Ljubljana Center, dr. Edvard Kobal, v imenu vseh članov Rotary kluba Ljubljana Center, prijazno povabil, da ob njihovi posebni slovesnosti, 9. 11. 2017, sodelujemo pri dogodku dražbe likovnih del naših dijakov.

Dražba je dobrodelnega namena – vzpodbujanje mladih likovnikov k ustvarjanju, njihovi prepoznavnosti in uveljavljanju. Dvanajst izbranih izdelkov bo sodelovalo na dražbi. Vsem bo klub namenil simbolično nagrado, enemu od teh pa bodo, v okviru zneska zbranih sredstev, podelili štipendijo.

Vabimo vas, da se udeležite internega natečaja za dražbo likovnih del sedanjih in nekdanjih dijakov SŠOF (ki so končali šolanje v šolskem letu 2016/17) s po največ enim likovnim delom na slikovni ploskvi (papirju, kartonu, platnu, lesu ali na drugi podlagi) v velikosti od A4 do največ A3 (oziroma do A2 59,4 x 42 cm skupaj s paspartujem).  Proporci formata niso predpisani. Lahko se posvetujete z mentorji, zaželeno pa je, da ste pri delu samostojni.

Dela lahko oddate vsak torek, sredo in petek v knjižnici v Križankah med 8. in 14. uro. Prevzela in evidentirala jih bo knjižničarka Mensija Kurtovič. Na dražbi bodo vključena dela, ki jih boste oddali najkasneje do  19. oktobra 2017. Zaradi nadaljnjih predstavitev v elektronski obliki, kasneje prispelih del ne bomo mogli sprejeti.

Ob oddaji del obvezno navedite tudi:

* vaše podatke: ime, priimek, naslov bivališča, telefonsko številko in e-naslov

Poleg tega mora biti vsako delo na zadnji strani opremljeno:

 * z vašim imenom in priimkom

 *naslovom dela

 * likovno tehniko (npr. svinčnik, oglje, olje na platnu, računalniška grafika, analogna fotografija ali katerokoli    drugo likovno tehniko na slikovni ploskvi)

SŠOF si pridržuje pravico, da komisija učiteljev, ki jo imenuje ravnatelj, oddana dela pregleda in izbere 12 del, ki bodo predmet predstavitve in dražbe.

 

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info